Suport Castellar s’uneix a la campanya “Dóna la cara per la salut mental” que impulsa Obertament a tot el territori català.

Obertament és una organització que lluita contra l’estigma i la discriminació de persones amb malaltia mental i és la impulsora de nombroses campanyes de sensibilització. Enguany Obertament proposa que les entitats es facin una fotografia amb el màxim de persones possible a fi d’unir-se a la campanya: “Dóna la cara per la salut mental”.

Per això, Suport Castellar organitza una fotografia conjunta. L’objectiu és aconseguir un bon nombre de persones que vulgui donar la cara per la salut mental, perquè de salut mental en tenim tots i per això és important que hi participi tantes persones com sigui possible. Com més siguem, més força. Amb aquesta fotografia es participarà en el gran mural que prepara Obertament a fi de demostrar que la nostra societat vetlla per la salut mental, i Castellar del Vallès no hi pot faltar. Així doncs, tota persona que vulgui unir-se a aquesta iniciativa pot adreçar-se a la seu de Suport Castellar, c/Església s/n (Casa Massaveu), el pròxim 11 de Març a les 17.30 de la tarda, i sumar-se a aquesta fotografia, per declarar, que Castellar “Dóna la cara per la salut mental”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *