Suport Castellar SM, l’associació castellarenca que des de 1998 treballa per a la salut mental, ha iniciat la preparació del pla estratègic que definirà els objectius de l’entitat.

Reunió pla estratègic
   Reunió del pla estratègic

El passat 15 de març, a la sala Lluís Vallsareny del Mirador, va tenir lloc la primera reunió en la qual es van presentar les quatre grans àrees en la qual es treballaran. La intenció que defineix qui som, què volem i on anem, l’acció que defineix què fem, la participació que defineix qui la fa i finalment la gestió que defineix com ho fem. La intenció del pla estratègic és afinar aquests quatre conceptes per actualitzar-los i adaptar-los als nous temps i a les necessitats que té l’associació.

En aquesta primera reunió també es va crear una comissió que es reunirà de manera assídua al llarg de l’any per anar donant forma a totes les propostes que conformaran el pla estratègic. Aquesta comissió és oberta a tota persona que tingui relació amb Suport Castellar SM, socis, membres del club social, famílies, voluntaris i professionals, amb la finalitat de ser tan transversal i participativa com sigui possible. També es divulgarà el procés i evidentment, el resultat final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *