Durant el mes de novembre s’iniciarà de nou el servei comunitari, que ja l’any passat va dur a terme Suport Castellar-SM , juntament amb Obertament i el Col·legi El Casal. El servei comunitari és un projecte del departament d’educació de la generalitat de Catalunya, el qual es troba en fase d’implantació en els centres educatius de secundaria d’arreu del territori català.

Enguany es torna a repetir la fórmula que va portar el servei comunitari al Col·legi El Casal de Castellar del Vallès i que va comptar amb la participació de la nostra associació i obertament. El servei comunitari gira entorn a la salut mental. L’objectiu d’aquest programa és fer participar a alumnes del centre educatiu en activitats del club social i viceversa, per aconseguir un contacte social,  que permeti als alumnes conèixer el món de la salut mental i ser capaços de dissenyar campanyes de sensibilització i de lluita contra l’estigma de les malalties mentals.

L’experiència, que ja es troba en la seva segona edició, finalitzarà coincidint amb el final del curs acadèmic dels alumnes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *