Millora i obertura de la Casa Massaveu

Podeu votar el nostre projecte. Volem trencar murs en favor de la salut mental. Proposem obrir el nostre pati a la comunitat, de manera que es converteixi en un lloc on compartir cultura, esbarjo i salut.

Podeu votar:

1.- Al Servei d’ Atenció Ciutadana d’El Mirador, del 20 de març al 23 d’abril, ambdós inclosos, excepte dissabtes, diumenges i festius (horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 8.30 a 20.30 h).

2.- A l’ estand de la Fira de Sant Jordi a la pl. d’El Mirador (dimarts 23 d’abril, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h).

Per Internet: A través del web www.castellarvalles.cat/boxpopulivotacions

 

Descripció de la proposta:

Disposar d’un espai obert a la Casa Massaveu per realitzar petites activitats de caire cultural i esbarjo (concerts, exposicions, relaxació…) que seran atractives per a la ciutadania. Actualment aquest espai està encerclat per una tanca amb dues portes que durant el dia podran estar obertes.

Justificació:

La salut mental és cosa de tots; si en tenim cura podem gaudir d’una vida plena i els espais oberts  faciliten aquesta cura. Amb l’obertura del nostre pati a la ciutadania aportarem un petit espai verd per al gaudi del veïnat i de totes aquelles persones que vinguin per fer les activitats que s’hi desenvolupen.

Destinataris:

Tota la ciutadania i en particular les persones del col·lectiu de salut mental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *