La passada primavera d’aquest any, la nostra entitat es va veure afectada econòmicament pels impagaments de les subvencions per part de la generalitat. Davant d’aquesta situació Suport Castellar ho va denunciar a diferents mitjans de comunicació, per fer-ho visible. Des de llavors, moltes entitats i associacions de Castellar del Vallès, ens ha donat de manera desinteressada tot el seu suport. S’han dut a terme recaptes de diners i jornades solidàries en benefici de Suport.

En aquesta ocasió l’associació cultural Aires Rocieros de Castellar, ha organitzat una marató d’activitats culturals pel cap de setmana de l’11 i 12 de Juliol.

El dissabte 11 de juliol, a partir de les 18 h de la tarda i a l’Auditori municipal Miquel Pont de Castellar, es podran gaudir de les lectures d’escriptors de la vila recitats per actors locals. També hi actuaran les corals del poble, com la coral Xiribec, Sant Josep o la Coral Pas a Pas, formada per usuaris del club.

Diumenge 12 al matí, les activitats passen a l’espai Tolrà, c/Portugal de Castellar del Vallès. Des de les 9h del matí, es podrà gaudir de diverses activitats com Zumba, Karate, ball de gitanes, Reiki, Tennis taula o tallers per infants. A la tarda, a partir de les 17 h, Break dance, danses del món, country, aires rocieros… entre moltes coses.

També es farà un sorteig de dues paneres, qui ho vulgui podrà comprar tiquets per la panera, els diners dels quals anirà a Suport Castellar.

Animeu-vos a anar-hi!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *