Aquest “espectacle” que porta per títol “Manicomio” és ja des del mateix títol desafortunat. No dubtem pas de la qualitat artística de la companyia de El Circo de los Horrores, però sí que dubtem que associar el terme manicomi i horror sigui un encert.

L’espectacle “Manicomio” ens presenta els horrors més horribles que poden passar en un fictici manicomi del segle XVIII. No cal veure l’espectacle, només cal veure’n la promoció que en fa la companyia. Desconeixem com eren els manicomis de l’època, no hi érem. Però coneixem molt i molt bé una altra cosa, l’estigma. Potser la gent de la companyia El Circo de los Horrores, ha entès que ningú pot ofendre’s per representar una institució psiquiàtrica inventada i ambientada al segle XVIII, però potser ha obviat que les persones que han patit o pateixen alguna malaltia mental poden sentir-se ofeses, denigrades i maltractades.
La malaltia mental no fa por, en fa la ignorància. Des de Suport Castellar SM volem rebutjar espectacles com aquest, ja que fan un flac favor a la normalització, a la sensibilització i a la lluita contra de l’estigma existent en la salut mental. #NoSoyUnCirco

Suport Castellar SM sempre estarà a favor de la cultura excepte si aquesta atempta contra la integritat i els valors que defensa l’associació.

Suport Castellar SM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *