L’Associació Ethos està creada, fonamentalment, per alguns professionals i un grup important de polidependents, que han assolit l’abstinència i la seva consolidació en el temps gràcies a l’adquisició d’una nova naturalesa adquirida o manera de ser.

Aquesta associació neix amb la profunda vocació de compartir amb els pacients que ho necessitin i ho vulguin, coneixements i experiències per ajudar-los a superar la seva addicció, mitjançant programes de rehabilitació integral i reinserció i treballar encaridament la prevenció amb els més joves per a informar-los sobre la realitat de les drogues i evitar futurs malalts.

Carrer Antoni Forrellad, 37 Local 2
08208 Sabadell
Tel. 93 706 97 95
Email: contacta@asociacionethos.org

Grup “clowns”

Té la finalitat de fer arribar un somriure a aquelles persones que més el necessiten, donar una visió diferent de les persones dependents i demostrar la possibilitat de rehabilitació d’aquesta patologia.
Programa de prevenció

Accions educatives dirigides a adults, adolescents, pares, educadors i població en general, per donar a conèixer els riscos associats del consum de substàncies i de malalties de transmissió sexual.
Programa Motiva’t: Programa de motivació cap el tractament de rehabilitació integral.
Programa Sortida: Programa de rehabilitació integral i reinserció sociolaboral.
Programa Ega: (Ethos Grup d’Autoajuda) Dirigit a persones ja rehabilitades.
Programa de escola de Pares i Mares, escola de Parelles: Assessorament individual , suport grupal i atenció telefònica a familiars d’afectats.
Programa Aixeca’t: Programa esportiu de socialització i reinserció per a joves.
Programa de Sensibilització: Activitats de conscienciació social (Clowns).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *