Tu que estàs llegint això, saps quantes dones fan falta per crear un grup de dones?

Si et preocupa la quantitat, tranqui, a molta gent li ha passat, “Ostres, amb 4 persones hi haurà suficient? Tu creus que ens serem prou?? Doncs no patiu, perquè aquest, no és l’aspecte més important, sinó les ganes.

En primer lloc, t’estaràs preguntant: què és un grup de dones? La definició que et farem és totalment des de la nostra perspectiva, així que aquí anem:

Un grup de dones és un conjunt de persones que s’identifiquen com a dones i que té com a objectiu el creixement personal, les ganes de compartir inquietuds i experiències i la necessitat d’un espai propi i col·lectiu.

Pel que fa al funcionament, aquest grup està dinamitzat per algunes de les monitores del Club Social, i el seu funcionament es basa en la participació en plena igualtat de totes les dones que el conformen i que els temes a treballar, siguin a partir de les pròpies experiències i necessitats. Prèviament a les sessions, les professionals preparen material i tècniques de dinamització per tal d’afavorir la participació i l’intercanvi d’experiències.

Vale, igual també hem agafat una miqueta l’exemple de la web de l’Ajuntament de Barcelona…🙄.

Així doncs, anem al que et volíem explicar. Des del Club Social de Suport Castellar, ens vam emplenar de valentia (i hem treballat durant molt de temps per fer-ho possible… jejeje) i vam decidir crear un grup de dones, el NOSTRE grup de dones💜✊🏽, i aquí teniu la prova😜.

Grup de Dones Club Social – Suport Castellar. 2021

Ens vam trobar per primer cop el passat 28 d’octubre per tal de conèixer les motivacions que ens porten a cadascuna de nosaltres a formar-ne part, quines són les expectatives del grup, què volem i no volem treballar i parlar (molt important també) i quines són les normes del grup.

Què hem necessitat? Us ho preguntareu, de ben segur.

  • Dones amb ganes de créixer personalment
  • Confiança
  • Amor
  • I moooooolta paciència 🥰

Moltes gràcies un cop més per llegir-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *