Suport Castellar SM elaborarà un pla estratègic per definir els horitzons de l’associació de cara al futur. Es desitja la màxima participació de socis, voluntaris, col·laboradors, usuaris del club social, famílies i professionals. L’acte tindrà lloc el 15 de març de 2017, a les 18h a la sala Lluís Vallsareny del Mirador. A continuació podreu llegir el comunicat signat per la nostra presidenta:

“A la nostra associació estem en un moment propici per plantejar-nos nous reptes; gràcies a les gestions realitzades durant el 2015, quan vam travessar una situació econòmicament tant compromesa, el panorama actual ens permet aixecar la vista per orientar-nos definitivament de cara a aconseguir una millor eficàcia de les nostres accions.

 

Observem que fem força feina, però veiem també que el resultat no es correspon als esforços que hi esmercem. Estem en el deure d’equilibrar una cosa amb l’altra. Per això entenem que ens cal enraonar amb totes les persones implicades amb Suport Castellar, només així podrem saber què és el més important, el més necessari, el més rendible i dedicar-nos-hi de ple; segur que així millorarem els resultats de l’esforç que hi invertim.

 

Ens adrecem doncs a tots els socis, sigui quina sigui la seva condició, als usuaris i a les seves famílies, als professionals, als voluntaris i als simpatitzants per proposar-los una trobada en la que podrem parlar de tot el que ens preocupa, ens il·lusiona, se’ns acut, . . .  sobre la Salut Mental que volem tenir al nostre poble en els propers anys. Proposem un espai per dir-hi la nostra, un espai en el qual compartir-ho tot.

 

L’hem titulat:          Anàlisi de la realitat de la nostra associació

El farem:                  El dimecres dia 15 de març a les 18:00

A la:                           Sala Valls Areny del Mirador

 

Tal com quan teníem problemes econòmics ens vam sentir tant recolzats, ara que la proposta és més il·lusionant, esperem la mateixa o encara millor participació. Hi volem tothom per fer una entitat que doni l’atenció més adequada.

 

Fins el dimecres 15 de març,

 

 Cristina Torras

Presidenta de Suport Castellar”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *